Állami iskolák és az oktatási rendszerek

Érdekes találkozásaim voltak az elmúlt hetekben. Bejelentkeztem több intézményhez, mint Mellár Renáta, hogy a koronavírusra való tekintettel, illetve a felkészületlen oktatási rendszerek alkalmazásában ki lehet küszöbölni a különbségeket egy új oktatási rendszer alkalmazásával, hiszen a mi rendszerünk szó szerint mindenre felkészülten harcra készen áll már két éve.

Mind az iskolák és szülői munkaközösségeknek tetszett a megoldás, hogy nem a szülőknek kell otthon tanítani a gyereket, és nem kell részt vennie az ország digitális oktatási maszatolásában, de féltek alkalmazni. Csak azt kaptuk vissza, ha nem a Kréta rendszerét használják, akkor megvonják a normatív támogatást és persze azt nagyon jól tudjuk, hogy akkor az iskolák nem működnek.

Ezt magasabb szinteken is jeleztük, de csak azt a választ kaptuk, hogy van már egy jó rendszer amit fejlesztenek a Kréta bővítéséhez, és úgysem fogják a mi rendszerünket igénybe venni, bármilyen  legyen.

Ezen a ponton abba is hagytuk a magyar iskolákkal való együttműködés lehetőségét, és szerencsére külföldön óriási sikere lett az oktatási rendszernek.

Tanuld ugyanazt !!!!

Fogadj el mindent !!!

Állj be a sorba !!!

Higyj el mindent !!!!

Top