COVID-19 és az otthoni kapcsolatok

Milyennek látom a COVID 19 után általánosságban az otthoni kapcsolatokat?

 

Abszolút kaotikusnak nevezném a családon belüli kapcsolatokat, így a COVID 19 után. Az otthon töltött hónapok sok-sok olyan rejtett és elraktározott hibákat előhozott a családi kapcsolatokban, párkapcsolatokban, házasságokban, amik eddig is megvoltak csak az emberek megtanultak együtt élni azokkal a dolgokkal, amikkel soha nem értettek egyet, vagy éppen fájó pont volt az életükben, kapcsolataikban. Legtöbbször a felek a gyerekeket felhasználva magyarázatként, seprik a szőnyeg alá a gondjaik, vagy épp olyan indokból, hogy úgy sem találnak jobb embert maguk mellé és így élik le egy egész életüket olyan társ mellett, akivel soha nem éltek át annyi boldog pillanatot, amennyire vágytak volna.  

 

Viszont a vírus miatt nagyon sokan kénytelen voltak hónapokat leélni nap-nap után egymással, úgy, hogy nem volt hová menni, ebből kifolyólag előtérbe kerültek régi sérelmek, amik megitatása nem éppen emberi módon történt. És mint tudjuk egy probléma előhozatala, előhozza mind két félben az összes többi sérelmet. A legtöbben, az emberek 70 %-a nem tud továbblépni a sérelmein és higgadtan átgondolni a helyzetet. Így maradnak a külön költözések és a válások.

 

Azt is meg kell említeni, hogy a COVID 19 vírus nagyon sok párt össze is hozott, és bizony a több hónapos bezártság és a buja szexualitás, meghozza néhány hónap múlva az eredményt. Nagyon sok családban jönnek úja utódok, ami nyilván fantasztikus hír, tud lenni!

 

http://pozitivterapia.hu/ 

Top