Szenvedélyem a kapcsolatok lelkének gyógyítása és az élet átalakítása!

SZEMÉLYES és ONLINE konzultációkat is vállalok!


Úgy gondolom, hogy az életben naponta szembesülünk különböző kihívásokkal. Életünk tapasztalatai, napi kihívásai, hatással lehetnek párkapcsolatunkra, emberi kapcsolatainkra, a munkánkra és bizony magunkra is. Minden ügyfelet egyénként tiszteletben tartok, és érzékeny vagyok mindenki egyedülálló hátterére, céljaira, értékeire és a világban való létezés módjaira. Minden ember időnként szenved, szenvedést és zavart okoz. A terápia elősegíti a növekedést azáltal, hogy segíti az embereket abban, hogy mélyebb önmagukkal érintkezzenek, gyászolják a veszteségeiket, újra definiálják a céltudatukat, megtanulják hatékonyabban kommunikálni, a saját magukkal szemben, jobb választásnak ígérkező döntéseket. A fájdalom néha elkerülhetetlen, de az, amit cselekszünk, teszünk, rajtunk múlik. A helyes hozzáállás mindig az, ha megtanuljuk, hogy a fájdalomtól, bölcsebbé, erősebbé, kiegyensúlyozottabbá és együttérzőbbé válhatunk, magunkkal és másokkal szemben is. Segíthetek abban, hogy kezeljem azokat a kicsi vagy nagy nehézségeket, amelyek megakadályozzák Önt/Önöket abban, hogy a kívánt életet éljék, és együtt tudják építeni a jövőt azáltal, hogy értéket teremtenek saját maguk számára, kapcsolatuk számára és az Önöket körülvevő emberek számára.

http://pozitivterapia.hu/ 

>BLOG -

COVID-19 és az otthoni kapcsolatok

Milyennek látom a COVID 19 után általánosságban az otthoni kapcsolatokat?

Otthon tanulás és család

Vállalom, hogy az előre megbeszélt időpontban és helyen, 45 perc konzultációs időtartam alatt, a legjobb szakmai tudásomnak és felkészültségemnek megfelelően ellátom a pácienseimet. 

Vállalom, hogy az orvosi titoktartás szabályainak megfelelően információt pácienseimről, kizárólag hivatalos írásos rendőrségi megkeresésre adok ki. 

Hiszek az ügyfeleim magánéletének tiszteletben tartásában.  

Minőségi és kivételesen magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtok.  

Top